Babymassage


Heeft u kindje last van krampjes, doorkomende tandjes, verkoudheid, veel huilen, overstrekken of andere klachten? Dan kan een babymassage heel fijn zijn om te proberen deze klachten weg te nemen.
Een babymassage duurt ongeveer 10 tot 20 minuten, afhankelijk van hoelang de baby het volhoudt.
Baby's kunnen meteen vanaf de geboorte gemasseerd worden tot de leeftijd dat ze het niet meer leuk vinden. Voor het ene baby'tje is dat al me 6 maanden en de ander kan nog prima gemasseerd worden met 1 jaar.

De massage kan in de praktijk plaatsvinden of bij u thuis. De fijnste plek voor kleine baby's is toch wel hun eigen vertrouwde omgeving. Voor het masseren aan huis zal er € 0,21 per kilometer gerekend worden. Geregend via Google Maps vanaf de woonlocatie van Kim in Papendrecht. 

Als u de afspraak inplant is het verstandig om de afspraak minimaal 30 minuten of maximaal 1 uur na de voeding te maken. Dit om evt. spugen te voorkomen. 


Prijs € 25,00 excl. reiskosten 
Maak nu online een afspraak voor een behandeling in de praktijk. 

Afspraak maken

Mocht u het fijner vinden als wij aan huis komen neem dan even contact met ons op via ons terugbelverzoek (onderaan de pagina) 


Babymassage in de kraamperiode

Het is heel erg waardevol om in de kraamperiode al te starten met babymassage. Babymassage in de kraamtijd is een geweldig mooie kans om de liefdesband te versterken. Het stimuleert en intensiveert de hechting. Daarnaast komt het de rust, in deze toch al hectische periode, ten goede. Uiteraard zijn er nog veel meer positieve effecten.

Reguliere babymassage technieken schieten hun doel voorbij.
Vanaf ongeveer zes weken mag u de reguliere babymassage technieken toepassen.
Voor die tijd is de prikkel van veel reguliere technieken te groot. Hierdoor worden niet alle technieken goed ontvangen. Sterker nog… ze kunnen averechts werken en totaal het doel voorbijschieten.


Verkleinen overgang van buik naar grotemensenwereld
Dat kan door herkenbare situaties na te bootsen. Situaties die de baby nog kent vanuit de periode in de buik. Babymassage Nederland is van mening dat dit van een onschatbare waarde is voor baby’s, in een periode waarin hij enorm moet wennen aan zijn nieuwe ‘leventje’. Een fase waarin alles anders is dan wat hij tot dusver in de baarmoeder heeft ervaren. Dit proces verloopt meestal soepeler wanneer een baby ontspannen en goed verbonden is met zijn lijfje. Babymassage is daar een enorm goede tool voor!

Start tijdens de zwangerschap
Tijdens de zwangerschap kunnen de technieken uit deze special al aangeleerd worden. U profiteert dan direct vanaf de geboorte van alle positieve effecten van babymassage.

U heeft op deze manier alle tijd om de technieken goed eigen te maken voor de komst van jullie baby. Hierdoor zult u meteen vanuit u gevoel kunnen masseren en dat is echt een meerwaarde. 
Als de baby geboren is plannen we een volgende afspraak in, het voordeel is nu dat de we de reactie van de baby kunnen zien. Wij zullen u leren hierop te anticiperen. 


Prijs € 35,00 
Excl. reiskosten à € 0,21 per km.
Afspraak maken