Welkom op de website van Praktijk 4 People 

Gewichtsconsulent

Op dit moment ben ik nog in opleiding tot gewichtsconsulent. Half 2022 zal ik deze opleiding afronden. Tot die tijd wil ik graag mensen begeleiden voor een klein tarief. Omdat ik zelf jarenlange ervaring heb met afvallen, aankomen etc. vind ik het ook erg leuk om mensen te helpen om hun doel te behalen.

Werkwijze:

U vult eerst een intakeformulier in en houdt 1 week een voedingsdagboek bij alles wat u eet noteert u. Het maakt niet uit wat of hoe u eet. Het beste krijgt u een beeld wanneer u dit zo volledig en zo goed bijhoudt zoals u oorspronkelijk zou eten. 

Daarna beoordeel ik het dagboek en het intakeformulier en maken we een afspraak voor een intakegesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 60 minuten. Hierin nemen het intakeformulier en voedingsdagboek door, ga ik u wegen en meten en geef ik u voorlichting hoe u kan afvallen. Hierna kunt u elke week of elke 2 weken komen wegen en meten. U kunt u voeding bijhouden via een app die gratis te downloaden is voor zowel Android als Apple. 

Voor de prijzen kunt u op mijn prijzenpagina kijken. 

Groepscursus online i.v.m lockdown:

Vanaf januari 2022 biedt ik ook een online groepscursus aan voor maximaal 4 cursisten. Hierin wordt in 8 weken geprobeerd een begin te maken aan een gezondere leefstijl en evt. als u dat wilt ook een begin met het afvallen. 

Wat houdt deze cursus nou precies in?

- Na inschrijving ontvangt u direct een voedingsdagboek die u gedurende ongeveer 7 dagen moet bijhouden en daarna naar mij terug moet mailen. 
- Week 0 bestaat uit een individueel intakegesprek met alle cursisten. Hierin maken we doelen en maak ik voor u een persoonlijk voedingsschema aan de hand van uw voedingsdagboek die u heeft ingevuld. 
- Week 1 t/m 6 deze weken bestaat uit een 10 minuten durend 1-op-1 gesprekje en daarna een groepsles van ongeveer 30 tot 45 minuten met thema's zoals: uitleg schijf van vijf, suikers, vetten, bewegen, etc. 
- Week 7 deze week bestaat uit een individuele evaluatie en bespreken we of u door wilt gaan of dat u wilt stoppen.

De kosten van de cursus zullen € 75,00 bedragen en hiervoor ontvangt u alle lesmateriaal en opgenomen video's. 

U kunt zich inschrijven voor de beschikbare data op: https://www.supersaas.nl/schedule/praktijk4people/Groepscursus_GewichtsconsulentE-mailen
Bellen
Map
Info