Welkom op de website van Praktijk 4 People 

Raindrop Technique ®

De Raindrop Technique® is een unieke praktijk op basis van methoden die al eeuwenlang worden gebruikt om het lichaam en de geest te verjongen. De Raindrop Technique® brengt het lichaam in balans en harmonie met een combinatie van doelgerichte massage en verschillende energiebenaderingen. De collectie bestaat ook uit zuivere etherische oliën die een sfeer van spiritualiteit en sereniteit creëren.

De Raindrop Technique® wordt uitgevoerd met 7 pure essentiële oliën en 2 blends (mix van verschillende essentiële oliën). De pure olie zijn: Thyme, Basil, Peppermint, Oregano, Wintergreen, Cypress en Marjoram worden gebruikt. Daarnaast worden ook Valor II™, Aroma Siez™ als blend gebruikt. 

De geur van bovenstaande oliën zijn allemaal kruidig. 

Allereerst worden de voeten gemasseerd door de Vitaflex techniek toe te passen, hierdoor worden de voordelen van de essentiële oliën versterkt. Bij deze techniek worden de reflexpunten gemasseerd waardoor een krachtig impuls door het lichaam stroomt langs de zenuwbanen. Daarna worden de oliën een voor een, op een hoogte van ongeveer 15 cm op de rug gedruppeld, wat het gevoel van regendruppeltjes geeft. 

De oliën worden ingesmeerd door zachte strijkbewegingen van de vingertoppen afgewisseld met diverse massage technieken. Door deze massagetechnieken voert het lichaam de afvalstoffen af het is daarom ook heel belangrijk om voor en na de massage voldoende water te drinken. 

De oliën die bij de Raindrop Technique® gebruikt worden, werken op het fysieke, mentale, spirituele en emotionele lichaam. De oliën helpen om de balans in het lichaam te herstellen terwijl dit tegelijkertijd ontspannend werkt. Door het vrijkomen van de geuren kan er ook mentaal veel gebeuren. Er kunnen dan ook duidelijke emoties vrijkomen.  De massage kan je dan ook het beste beschrijven als een ontspannen, fijne en rustgevende behandeling. 

De massage wordt zowel aan vrouwen als aan mannen gegeven.

De massage duurt 1 uur. E-mailen
Bellen
Map
Info