Welkom op de website van Praktijk 4 People 

Sportmassage

Massage wordt op allerlei manieren toegepast. Sportmassage is een  massagevorm waar met verschillende
technieken wordt geconcentreerd op het verbeteren van de prestaties van de sporters. Een sportmassage is echter ook geschikt voor niet-sporters om de conditie van het lichaam te verbeteren.

Bij elke fysieke inspanning, hoe klein of groot ook, ontstaan afvalstoffen. Soms is het lichaam niet goed in staat deze producten van de verbranding snel op te ruimen. Er kunnen dan stijve, pijnlijke spieren ontstaan die minder goed presteren. Klachten door spanning of stijfheid in spieren en gewrichten kunnen erg vervelend zijn, pijn veroorzaken en je zelfs belemmeren in je dagelijkse activiteiten. Als sporter is het enorm belangrijk dat het lichaam snel herstelt en weer optimaal presteert voor de volgende training of activiteit.

Met sportmassage kun je de doorbloeding versnellen en afvalstoffen sneller afvoeren. Hiermee haalt de masseur de spanning en stijfheid weg en kom je weer in topvorm. Of jouw prestatie een rondje hardlopen of een hele marathon lopen is, maakt daarbij niet uit. Een goede sportmasseur weet precies welke massagetechnieken er toegepast kunnen worden om alles weg te nemen wat jou belemmert het beste uit jezelf te halen.


E-mailen
Bellen
Map
Info