Welkom op de website van Praktijk 4 People 

Zwangerschapsmassage

Er zijn 2 soorten zwangerschapsmassages bij Praktijk 4 People:

  • Zwangerschapsmassage op een warmwaterkussen.
  • Zwangerschapsmassage op de buik met gebruik van zwangerschapsmassagekussen en buikuitsparing.


Zwangerschapsmassage op een warmwaterkussen:
Een zwangerschapsmassage op een warmwaterkussen ook wel hydromassage genoemd. 
Tijdens de massage ligt u comfortabel, op uw rug, op het met warm water gevulde kussen. Het warme water van circa 40 graden werkt aangenaam en ontspannend waardoor er een betere doorbloeding van de spieren ontstaat. Het voordeel van deze massage is dat u tijdens de volledige lichaamsmassage niet hoeft om te draaien, maar heerlijk ontspannen op uw rug kunt blijven liggen.  Het materiaal van de kussens tezamen met de massage-olie maken het mogelijk om met de handen tussen het kussen en de rug te glijden en u op die manier intensief te masseren. Hierdoor is deze massage methode zeer geschikt gedurende de hele zwangerschap. De technieken die bij de zwangerschapsmassage worden gebruikt, helpen u zich meer op uw gemak te voelen bij de veranderingen in uw lichaam. Verschillende klachten die tijdens een zwangerschap ontstaan, kunnen hierdoor behoorlijk verminderd worden. Deze massage kan helpen bij rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen of vermoeide benen, oedeem en verminderde stoelgang.


Zwangerschapsmassage op de buik met gebruik van een zwangerschapsmassagekussen met buikuitsparing:
Deze massage word gegeven zowel in buikligging als in rugligging. In buikligging ligt u op een speciaal zwangerschapsmassagekussen, ook wel body cushion genoemd, dit is een speciaal kussen met borst en buik uitsparingen voor een comfortabele houding. 
Een belangrijk onderdeel van deze massage is voetreflex, maar ook de onderrug, buikspieren en banden zullen rustig worden gemasseerd. Ik masseer enkel de buik als u dat wilt en als ik u vaker mag masseren. Mocht u eenmalig een afspraak maken dan zal ik de buik niet masseren. 
Voordelen van een zwangerschapsmassage zijn: ontspanning, je lekker in je vel voelen, versterkt het immuunsysteem, betere slapen, minder stress, afvalstoffen raakt u sneller kwijt, verlichting bij spataderen, en natuurlijke alle klachten die hierboven beschreven staan. E-mailen
Bellen
Map
Info