Welkom op de website van Praktijk 4 People 

Cursus babymassage 

Hoe fijn is het om even 1,5 uur met je baby samen te zijn, alle tijd voor uw baby te hebben zonder dat u andere afspraken hebt en niet op de tijd hoeft te letten. Babymassage is een fijne manier om uw baby te laten ontspannen en liefdevolle aandacht te geven.

Het gevoel van veiligheid en geborgenheid bevorderd de band tussen ouder en baby. Je leert de lichaamstaal van je baby te herkennen. De babymassage wordt ook gegeven bij bijvoorbeeld darmkrampjes, verstopping darmen en/of slecht slapen. U kunt zelf u baby ook helpen rustiger te worden en zo evt. slaapklachten of andere klachten minder te laten worden. U zult nooit alle klachten helemaal kunnen wegnemen maar u kunt zeker een handje bijdragen. Babymassage is dan ook een eenvoudige en makkelijke massage om te leren en te geven. 

De cursus is voor ouders met baby's vanaf 6 weken oud tot ongeveer 9 maanden oud.

De massage kan ook gegeven worden aan peuters, alleen is het dan soms wat moeilijker omdat het kindje dan de wereld wil ontdekken. 

De groepslessen worden gegeven in mijn praktijkruimte. De cursus van 4 bijeenkomsten à 1,5 uur worden gegeven aan 

minimaal 2 deelnemers en maximaal 4 deelnemers. De groep wordt klein gehouden om voldoende aandacht te hebben voor het aanleren van de technieken.E-mailen
Bellen
Map
Info