Welkom op de website van Praktijk 4 People 
Wie ben ik?

Mijn naam is Kim Haksteen, ik ben 32 jaar oud en ben moeder van een prachtige zoon van 8 en dochter van 5. Samen met mijn kinderen, vriend, zijn dochter (18) en onze pup wonen we in Papendrecht. Mijn vriend helpt mij op de achtergrond met dingen regelen voor de praktijk. Naast dat ik massages geef werk ik ook nog 16 uur als management assistent in Dordrecht bij een verpleegtehuis.

 Hoe ben ik begonnen met masseren?

In 2013 ben ik begonnen met de cursus Sportmassage omdat ik graag aan de slag wilde als Soigneur (verzorgster) bij een wielerploeg. In 2016 heb ik ook mijn Sporttherapie diploma mogen halen, zodat ik ook blessures kan behandelen. Uiteindelijk heb ik in de tussentijd tot aan het openen van mijn praktijk nog diverse cursussen gevolgd zoals: Hot Stone Massage, Bevallings- en kraamvrouwmassage, Kindermassage, Medical Taping Concept, Docent Babymassage, Docent babyyoga,
Docent dreumes- en peuterdans, workshop Essentiële Oliën en de Raindrop Technique© Massage. Op dit moment ben ik nog bezig met een 2 jarige opleiding tot gewichtsconsulent.

De Praktijk
Sinds september 2020 had ik mijn eigen praktijk gevestigd aan de Biezen 21-C te Papendrecht. Ik heb toen besloten om hier alleen massages, behandelingen en cursussen te geven aan vrouwen, baby's en kinderen. Dit omdat ik mezelf deze specialisatie heb geven. Echter anno oktober 2021 krijg ik een 2e praktijkruimte in de Budoclub Tryitout in Hardinxveld-Giessendam, waar ik uiteindelijk een ander aanbod zal creëren. Hier zal ik ook weer Sporttherapie en Sportmassage gaan geven. Ik heb daarom besloten om in Papendrecht het aanbod hetzelfde te houden en in Hardinxveld te gaan uitbreiden.
Helaas is er per 31-01-2022 de locatie in Papendrecht gesloten en zal ik het gehele aanbod in Hardinveld-Giessendam uitvoeren. 


Maak vanaf heden ook zelf een afspraak via de het menu hierboven of via de knop hieronder.

E-mailen
Bellen
Map
Info