Afvallen, op gewicht blijven of aankomen

Je kent het wel het doel hebben een bepaald gewicht te willen wegen. Of dit nu geldt om af te vallen, om op gewicht te blijven of aan te komen, dat maakt niet uit. Iedereen heeft een eigen doel wat je kunt bereiken door een knop om te zetten en om begeleiding te zoeken. 


Begeleiding kan in dit proces heel belangrijk zijn. 

Praktijk 4 People kan u hierbij helpen! 

Wilt u weten of u ook voor vergoeding in aanmerking komt, en bent u aanvullend verzekerd? 
Klik dan op onderstaande button en kijk bij u verzekering of u voor vergoeding in aanmerking komt. 


Vergoeding?


Ik als gewichtsconsulent werk op 2 manieren
- u houdt zelf de regie in handen door uw eigen menu samen te stellen aan de hand van de tips en tricks die ik u mee geef. 
- u volgt het menu wat wij voor u samenstellen. 


U wordt elke week gewogen, gemeten en u krijgt een voedingsgesprek. Daarnaast maak ik gebruik van eigen samengesteld cursusmateriaal. Er komt binnenkort ook een spreekuur waarbij u binnen kunt lopen om te wegen en te meten en daarna kunt een presentatie over een onderwerp bijwonen. Hiervoor betaalt u niets extra's.

 

Prijzen
Abbonement 3 maanden € 64,95
Abbonement 6 maanden € 59,95
Abbonement 12 maanden € 54,95
De kosten betaald u per maand, u kunt ook in 1x per betalen. U sluit een abbonement af voor een x aantal maanden, daarna gaat het abbonement automatisch door per maand. U dient zelf schriftelijk het contract op te zeggen indien u niet verder wilt gaan. U heeft 1 maandopzegtermijn. De factuur voor de zorgverzekeraar krijgt u pas aan het eind van het abbonement.