Welkom op de website van Praktijk 4 People 

ITOVI scan

Je kent het wel stress, een gebrek aan slaap of andere gezondheidsproblemen. Zij maken het je moeilijk om je lichaam in balans te houden. Oliën kunnen je hierbij ondersteunen, maar hoe weet je nu welke olie je dan echt nodig hebt? De Itovi scan is hiervoor een mooi hulpmiddel. De Itovi scan is een scanner ontworpen met een wetenschappelijk bewezen techniek. Je kunt op deze manier makkelijk een keuze maken welke producten jou lichaam nog nodig heeft. De scan laat zien welke specifieke oliën of supplementen van jou lichaam op dit moment nodig heeft ter ondersteuning van een goede gezondheid.

De Itovi kijkt naar de behoeftes van jou lichaam en maakt een persoonlijk rapport van producten die jou lichaam nodig heeft. 
De Itovi is een moment opname vandaar dat het wordt aangeraden om tussen de 2-4 weken nog eens een scan te laten doen. 

Kosten
Wil je ook een Itovi scan? De kosten voor een Itovi scan zijn € 15,00 per persoon. Dit kan alleen op afspraak. 
Je krijgt een digitaal scanrapport per mail. Ook kun je een uitgebreid rapport met advies van mij krijgen voor een meerprijs van € 20,00 per persoon. 

Party
Organiseer jij een party dan ontvang jij als gastheer/gastvrouw een ITOVI incl. digitaal scanrapport en uitgebreid rapport GRATIS. Al jou gasten kunnen de ITOVI ook met korting laten doen. De kosten per persoon zijn dan € 9,95 incl. digitaal scanrapport. Voor het uitgebreide rapport wordt er een meerprijs van € 15,00 gerekend.  

E-mailen
Bellen
Map
Info